Tuesday, 18th June 2024
Standard

20 Leuke Selena Gomez Fashion Trends, Teens & College Gourers konden emuleren

Ze zong talloze liedjes over de ballads van liefde en won de harten van tieners en pyten over de hele wereld, en ook in India heeft ze een behoorlijk fan. We hebben het over de schattige en onschuldig ogende Selena Gomez, die geen man nodig heeft om een identiteit te creëren. In bloeien in een vrouw en haar gevoel voor stijl presenteren door Selena Gomez -mode, brengen we nu haar verschillende looks waar je inspiratie van zou kunnen zoeken en voor de universiteit kan dragen.
[Lees ook: hoe te doen Selena Gomez -kapsels]

Alles over de modestijl van Selena Gomez
Lees verder en word geïnspireerd door de verschillende Selena Gomez -mode -stijllooks die talloze hoofden in je instituut kunnen draaien als je ze goed draagt. We moedigen u aan om de stijlverklaring grondig te bekijken die de trends van Selena Gomez -mode maken en deze aan te passen aan uw behoeften.
1. Geknoopte tops en zwarte skinnies
Perfect voor elke maand van het jaar om te dragen, een geknoopte top in grijze en zwarte skinnies voor de benen met sneakers zou een apt straatstijlverklaring zijn, vind je niet?

2. Bell -bodems voor de voeten en een stal
Probeer de retro -aanraking door bell bodems te dragen voor de benen en een singlet of een strappy nummer voor de top. Om warm te blijven, zou je een pashmina of een gehaakte sjaal rond kunnen gooien.

3. Geripte denims en een jas
College -functies zijn een Glam Sham -affaire en je zou niet willen kleden, anders zouden de ogen niet op je zijn. Selena met een zwarte top met gescheurde denims en een witte jas voor dekking, maakt zichzelf diep mooi.

4. Hot broek en een statement ketting
Vrijwel een koffie met de meisjesaffaire op de weg, het statement nekstuk en hete LOSC Lille Thuisshirt broek zijn zeker ooggreepbers.

7. Zwarte jurken met lange mouwen
Een must-have in onze kasten, vooral wanneer Prince mooi op de universiteit klaar is om je uit te schakelen op een date! Een zwarte jurk met lange mouwen spreekt van elegantie en glamour zoals geen ander ensemble kan!

8. Feest met de meisjes in een zwart vest
Ben je van plan om vanavond op je vrienden te feesten? Hot broek met een Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt zwart oversized vest zou een van de beste manieren zijn om warm en elegant te blijven deze winter.

9. stage dressing
Stagiaires moeten serieus worden genomen, en daarom is het beste verkleden voor de werkplek een must. Een tartan T-shirt met zwarte ondoorzichtige leggings helpt de koude rillingen zeker weg te houden en verhoogt de ante wanneer het mode en stijl betreft.
[Lees ook: Selena Gomez Red Carpet Looks]

10. Een volledig zwarte jumpsuit
Voor een formeel doen op de universiteit siert een volledig zwarte jumpsuit sierlijk het lichaam en maakt de fashionista in je zeer uitgesproken.

11. Tasseled spaghetti tops
Tasseled spaghetti -tops kunnen werken als magie in combinatie met rokken, shorts of leggings.

12. Gedrukte jassen met hot broek
Probeer een reeks metallic bedrukte jassen om te dragen met een warme broek of gigels en een slanke witte top!

13. Retro 70s Rompers
Breng de Retro 70s terug met een knal, in Rompers met psychedelische prints en eigenzinnige vormen
[Lees ook: French Women Style]

14. geplooide lederen rokken
De opperste in mode-geplooide lederen rokken met hakken en een crop top in grijs of beige, sensueel zeggen we.
[Lees ook: Taylor Swift Red Carpet Moments]

15. Harembroeken en een crop top
Vast gekleurde harembroek en een witte crop top zoals te zien op Selena Gomez geeft ons een idee over wat te dragen voor de zomermaanden, nietwaar?

16. Tan truien en een beige rok
We vragen ons af wie deze stijlverklaring heeft afgelegd voor Selena, maar het werkt zeker als magie om de ante te verhogen wanneer het betrekking heeft op de verschillende looks van Selena Gomez -jurken voor een idee om van te stelen.

17. Zwarte broek en een diepe top
Wat krijg je als je een paar zwarte kledingbroeken en diepe duiktop kiest? Een Divaish -stijl natuurlijk!

[SC: Mediad]
18. Aztec gedrukte lange rokken
In navolging van haar wortels pronkt Selena de Azteekse gedrukte lange vloeiende rok op al haar vrouwelijke manieren en voltooit de look met een geknoopte top!

19. Een smaragdgronden rok voor het VfL Wolfsburg Thuisshirt feest
Partijen zouden vele keren gebeuren wanneer je op de universiteit bent, en daarvoor moet je ook een kledingrok hebben.

20. topknots en een jurk
Niet zomaar een jurk, maar een rode cirkel bedrukte een met blauwe basis. Topknots maken haar zeker haute, maar dit is een van de vele Selena Gomez -outfits die je volgend jaar zou kunnen proberen te dragen voor het voorjaarsfestivalseizoen op de universiteit.

Had plezier met de twintig elegante en informele nummers die zo elegant zijn? Zo ja, gebruik dan de verschillende Selena Gomez -modesuggesties over Styling Best en maak 2016 de meest gebeurtenis.
Afbeeldingsbron: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.