Saturday, 10th June 2023
Standard

25 bewezen jojoba -olie -voordelen voor huid en haar

voor alle schoonheidsbewuste jonkvrouwen die er zijn, hier komt hier een product om onhandelbaar haar uit te roeien, evenals droge, gebarsten en geïrriteerde huid. Jojoba Oil biedt je haar meer stralen en uithoudingsvermogen dan je je ooit kunt voorstellen! Voor alles wat je haar en de huid doorlopen, wat het nodig heeft is iets natuurlijks.
Dus als u zowel gezonder als werkbaar haar zoekt, reken dan op Jojoba -olie, die zich al tientallen jaren bewezen heeft. Het verbindt uw haar en hoofdhuid met veel vocht, uithoudingsvermogen en beheerbaarheid (geen ota van vet achterlaten). Het is nuttig voor alle soorten haar. Het verrijkt de huid (laat het stralend); Koelt en beschermt evenals droge, afgetapte of schure -huid en lippen als gevolg van winters of regelmatig wassen.

Laten we meer begrijpen over de wetenschappelijke achtergrond van Jojoba Oil:
Kent Jojoba Oil
Uitgesproken ho-ho-ba, Jojoba is de vloeistof die afkomstig is van het zaad van de Jojoba-fabriek.

Enkele fascinerende feiten: begreep je dat indianen de olie uit niemand minder dan Jojoba -zaden haalden? Ze gebruikten het om zowel wonden als zweren te Everton FC Thuisshirt behandelen. Evenzo werden machinegeweren gesmeerd met behulp van Jojoba.
Uiterlijk: de ‘ongeraffineerde’ Jojoba -olie komt over als een verwijder gouden vloeistof, met een beetje nootachtige geur. Terwijl ‘verfijnde’ Jojoba -olie zowel kleurloos als geurloos is. het verschil opgemerkt?

Als je het hebt over zijn houdbaarheid, is jojoba-olie meer plankstabiel in vergelijking met saffloerolie, canola-olie, amandelolie of squaleen, maar minder dan kokosolie en ricinusolie.
Over fysieke eigenschappen gesproken, jojoba -fabriek (zaden) heeft ongeveer 40-50% zaaddroge gewichtolie. Dat is meer dan de hoeveelheid gecreëerd door andere oliezaadgewassen zoals sojabonen en rapzaad. Dus komt Jo over als een aantrekkelijke energiebron, die individueel of in mengsels kan worden gebruikt.

Wetenschappelijke naam: Simmondsia Chinensis
Inheems: naar Zuid -Arizona, Zuid -Californië en Noordwest -Mexico

1. Omgaan met vochtinbrengende crème:
Om het echte tijdsvoordeel van JO te krijgen, brengt u 4-6 druppels Jojoba-olie aan op uw deal en ‘s ochtends. evenals ja, ook ‘s nachts ook voordat je naar bed gaat.
2. Elimineer rimpels:
Niemand houdt van rimpels. De veiligste methode om dit te ontsnappen is om 1-3 druppels jojoba-olie op de gerimpelde gebieden aan te brengen. Blijf het masseren in cirkelvormige bewegingen voor snellere absorptie.
3. behandelt huidaandoeningen:
Jojoba -olie heeft antibacteriële eigenschappen die de bacteriegroei onder controle houden. Als een ontstekingsremmend middel, kalmeert Jo de geïrriteerde huid. Vitamine A en E aanwezig in de olie hebben ook een functie om te spelen.
4. Make -upverwijdering:
Drukke vrouwen (werkende of niet -werkende) vereiste make -up om een betere kant van hen te laten zien, nietwaar? Wat te doen voor het verwijderen van make -up? Elk soort nieuw ding dat geen schadelijke chemicaliën bevat? Ja, er is in Jojoba Oil-leg er gewoon 3-4 druppels van op een wattenbolletje, en veeg make-up af. Het zal je huid hydrateren – het niet droog maken (zoals je krijgt als je een traditionele deal met reinigingsmiddelen gebruikt). Evenals het allerbeste is dat je het ook kunt gebruiken om oogmake -up schoon te maken!
5. Anti-aging olie:
Heb je begrepen dat Jojoba Oil een van de beste anti-verouderde benodigde oliën is? Het is een van de meest hydraterende oliën ter wereld die anti-verouderingseigenschappen bieden. Assists verminderen fijne lijnen, leeftijdsgebieden en zichtbare indicaties van veroudering.
6. Gebarsten lippen:
Het veranderen van het seizoen heeft invloed op de lippen – waardoor het droog is en gekapt. Overwin dit door 1-2 druppels jojoba-olie aan te brengen (wanneer u de droogheid voelt terugkomen).
7. Zachte hakken:
Wil LOSC Lille Thuisshirt je zowel zachte als kusbare voeten? Ga voor Jojoba Oil. Week je voeten 5-10 minuten in warm water en droog ze vervolgens met een handdoek, voordat je Jo aanbrengt. Het ontwikkelt een dunne wasachtige laag die het vocht vergrendelt, en biedt een glad, echt glad gevoel voor de huid.
8. Bevechtinfecties:
Een tot twee druppels jojoba -olie moeten worden gebruikt voor het geïnfecteerde/geïrriteerde gebied op de huid om een opluchting te krijgen. Doe het echter twee keer per dag.
9. Vecht tegen een vette huid:
Ja, een vette huid kan je huid onderdrukken. Dankzij Jojoba Oil kan je huid echter genieten van dit extreem licht en Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt bekwame olie, die de productie van zijn eigen oliën stopt.
10. Vecht tegen een droge huid:
Lijdend aan een droge, schilferige huid? Jojoba Oil is er als een uitstekende vochtinbrengende crème, die helpt om zowel droge als een schilferige huid, met perfectie en overtuiging!
11. Werkt voor acne:
Jo is de belangrijkste olie die wordt gebruikt bij de behandeling van acne. U vraagt zich precies af hoe komt het dat ‘olie’ acne behandelt? Jojoba -olie is eigenlijk geen olie, maar een ‘wax ester’ – die de talgproductie afsnijdt. Daarom werkt het voor acne.
12. Dode huid:
Jojoba -olie schrobt graag dode huidcellen en huidonzuiverheden, waardoor u een ‘nette en schone’ huid krijgt.
13. Cleanser:
Als het gaat om de reinigingsroutine (inclusief rond ogen) past Jojoba -olie in de rekening. Jo irriteert nooit droge gebieden op de huid,nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.