Saturday, 10th June 2023
Standard

Make-uptrends 2017 die je maar alles wat kost moet proberen

Bold Lips, ‘Sunstripping’ en Fake Freckles- 2017 wordt een schoonheid van de bom. Dat gezegd hebbende, willen we dat je het nieuwe meisje-meisje gewaagd en gedurfd is met je make-up, dus hier zijn een paar make-uptrends van 2017, die niet alleen de hoofden zouden laten draaien waar je ook gaat, maar ook de wereld van de wereld zou vertellen van Hoe avontuurlijk en bereid om te experimenteren, je bent. Bekijk deze make -uptrends van 2017, emuleer hetzelfde en wie weet, een van je eigen creatieve details zou het ook volgend jaar groot maken. Gebruik je verbeelding terwijl je deze make -uptrends van 2017 bekijkt!
[Lees ook: kleed je kattenoog aan met lint eyeliner]

Laten we dus leren over de trending make -upproducten voordat we de beste make -uptrends onderzoeken, zullen we! En dit houdt AS Monaco Thuisshirt allemaal rekening met de Indiase huidskleur, de Indiase mentaliteit voor make -up en de behoeften van de Indiase schoonheid!
Make Up voor altijd Ultra HD Invisible Cover Foundation
Het was terug in het jaar 2008 toen Make -up voor Ever zijn HD Foundation lanceerde en het werd genoemd als een baanbrekend product, waardoor het zeer beroemd werd. Dit is een formule met volledige dekking die beroemdheden wilden en de gewone mensen ook omdat het onberispelijk was om te gebruiken en ook high definition dat. In 2017 zou je zien dat dit een van de meest gezochte en trending producten is die niemand teleurstellen.

Lancôme Miracle Cushion Liquid Cushion Compact
Ook Lancome heeft stichtingen die de echte deal zijn, en deze vloeibare schoonheid is waar hemelse accenten uit zijn gemaakt. Voor Indiase huidtinten heeft het ongeveer elf tinten om te proberen en met dekking, dus verbluffend, zou je nergens anders willen kijken of een antwoord. Bouwbaar en extreem lichtgewicht, dit is een product dat je een dauwachtige afwerking zou geven, zonder het gezicht er allemaal op te laten lijken en cakey!
[Lees ook: 22 oogmake -upideeën voor bruine ogen]

Tom Ford Shade + Illuminate
De contouren van Tom Ford was de eerste die op de Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt markt kwam, lang voordat contouren en strobben beroemd werd. Make -upprofessionals wereldwijd dus omdat ze geobsedeerd zijn door de bouwbare crèmes voor contouren en veel pure matte tans gebruikten, terwijl parelwitte blanken werden gebruikt voor het benadrukken van behoeften. Tom Fords Contouring Cream is een uitgebalanceerde kavel en brengt veel warmte in het gezicht. Dit helpt het gezicht een illusie van natuurlijke tans te geven en kan ook geweldig genoeg zijn om de holten van je wangen ook te buffen.

Maybelline New York Brow drama beeldhouwen wenkbrauwen mascara
Vergis dit niet als je gemiddelde gel voor de wenkbrauwen, omdat het niet dat is. Dit is geen gel, om te beginnen, en de getinte formule is er een die helpt de wenkbrauwharen te verdikken en ook te tint. De balvormige spoolie helpt elke hoek van Cruz Azul Thuisshirt de wenkbrauwen te bereiken en vult de gaten erin en borstelt de haren goed.

Een paar make -up lijken het te proberen in 2017
Met de beste make -up trending producten die we zojuist hebben besproken, kun je nu deze make -uptrends van 2017 proberen die dit jaar bedoeld zijn voor de lente en in de zomers!
1. Gotische donkere lippen

2. kleurrijke oogmake -up
[Lees ook: make -up voor bruine ogen]

3. Grafische oogmake -up

4. hete rode lippen

5. Glittery ogen

6. Eigenlijke rokerige ogen

7. Gemarkeerde innerlijke ogen

8. Vet met een lage wimperline kleurrijke aanrakingen

9. Glittery gevleugelde en katten eyeliners

10. Pearly White Highlights

Volg nu deze make -uptrends voor de lente en maak 2017 de meest memorabele, make -up wijs, tot nu toe!
Afbeeldingen Bron: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.